Accelerate your Flow Mastermind 


En Mastermind som vänder sig till dig kvinnliga entreprenör och ledare.
Som känner att du saknar kraftfulla verktyg för hur du höjer din energi och bygger upp din mentala styrka, så att du kan  presterar på topp!

00Days
00 Hours
00Minutes
00Seconds


“Everyone has an unstoppable FIRE”


”Accelerate Your Flow ” - är en exklusiv inre resa som jag erbjuder kvinnliga ledare och entreprenörer, som vill kunna hantera sin stress, inte hela tiden ifrågasätta sin senaste leverans och som istället
vill skapa de bästa förutsättningarna för en hög livskvalitet,  känna tillfredsställelse och vara i FLOW oftare.

I Accelerate your Flow Mastermind går vi igenom 4 fokusområden

■  Riktning
■  Mindset
■  Ritualer
■  Selfcare
 

Riktning

Här identifierar vi de saker som verkligen är viktiga för dig och jämför det med hur du faktiskt spenderar tid. Vi tittar på de värderingar som vägleder dig (som en etisk GPS) dit du vill, åt det håll som ger dig mening.


Mindset

Uppgradera ditt mindset och bygg mentala muskler. Under den här modulen blir du medveten om dina begränsningar, vad som håller dig tillbaka och vad du kan göra för att skapa en vinnande attityd där du blomstrar! Om du undrar hur du ska vara i FLOW oftare - här får du svaret.

Ritualer

Vi går igenom skillnaden på vanor och ritualer. Du får lära dig att skapa kraftfulla och fungerande vanor som stödjer din vision och tar dig till nya nivåer såväl på arbetet som privat.  Med dina nyvunna insikter om dig själv blir omgivningen en vänligare plats att verka i.

Self-care

Allt hänger ihop, body mind, soul. Hur du tar hand om och prioriterar dig själv kommer vara avgörande för ditt  välmående. I den här modulen får du mina bästa metoder för att du ska känna glädje, stolthet och vara nöjd med den du är.

Hur programmet går till


12 veckor online
90 minuter live sessions, 16-17:30
Grupp om 6 personer
Coaching
Hot Seat
Pdf med uppgifter att implementera


Datum

Start 22/3 till och med 14/6 (träff 10 är en torsdag 1/6)
Uppehåll v. 14 (påsk)
 

 Accelerate Your Flow Mastermind

Våra Mastermind-sessions är framåtriktade och de ämnen som tas upp av medlemmarna resulterar i mer än bara diskussion – Detta är en chans att hjälpa medlemmar att formulera mycket tydliga mål, att identifiera handlingsplaner och att stödja dem i att skapa varaktig förändring och tillväxt både för sig själva och sina företag. Det är lite som att få en personlig coach i grupp format.  

Du kommer att känna dig mer säker på vad du vill i livet, och mer säker på att du kan få det du vill. Varje persons vision av ett fantastiskt liv ser olika ut, men vi reser tillsammans och stödjer varandra längs vägen.   För att vara tydlig kommer programmet att innebära en del arbete. 

Vi gör uppgifter som hjälper oss att förändra våra liv, för om vi ska uppnå något vi vill i livet måste vi stretcha oss, ibland på sätt som kan kännas nytt eller obekvämt.  

12 veckor

Vi kommer att ha en online-session en gång i veckan, och mellan varje träff kommer du att få jobba med övningar som hjälper dig att påbörja de små förändringar som så småningom blir till större förändringar. Även om det är du som gör själva arbetet så händer det med en känsla av flow.

Liten exklusiv Grupp

Programmet är bara öppen för en liten grupp om 6 personer, eftersom jag känner att vi då kan ha värdefulla, nästan privata träffar, men att man fortfarande kan få stöd av andra i gruppen.

Hot Seat 

Hot Seat är när du är i fokus. Varje deltagare har möjligheten att vid ett tillfälle sitta i "Heta Stolen" - där du får support och idéer på en utmaning eller ett problem du står inför.

Coaching

Vi arbetar med ett antal praktiska övningar som genererar omedelbara resultat och även låter medlemmarna lära känna varandra och bli medvetna om varandras styrkor. Eftersom jag fokuserar på att vägleda  och coacha gruppen, snarare än att bara lyssna, åstadkommer mastermind coaching-sessionerna faktisk förändring.

Implementera

PDF med uppgifter till nästa session.
Mellan live tillfällena får du övningar att testa - och vid varje zoom tillfälle kommer vi lägga ca 15 min på att dela med oss utav dessa.

Live sessions

Vi träffas en gång i veckan på onsdagar kl 16.00 -17.30
Digitala träffar via Zoom så du kan logga in oavsett vart du befinner dig. 
 Första träffen är 22:a mars.


Malin Hedlund

Anlitad internationell coach som älskar att resa.  

Malin Hedlund är en internationellt anlitad Executive coach med över 25 års erfarenhet av personlig ledarutveckling/fysisk träning.  

Hon föreläser, coachar och utbildar i personlig utveckling och mental/fysisk träning  för att se till att du blir starkare som ledare och får en energi som är hållbar över tid.  Så att du orkar allt det där du älskar….  

 Du kan jobba med henne online eller IRL i grupp eller 1:1.

You are the director of your own life and the actions (or none actions) you take will impact your life.

Att få ägna 12 veckor åt sin egen utveckling tillsammans med andra kvinnor har varit helt fantastiskt! Det här är den bästa presenten du kan ge dig själv om du på något sätt vill göra en nystart.

Att i lugn och ro med Malins fina ledning och coachning checka in en dag i veckan och bara få ägna sig åt sin egen utveckling och tillsammans med andra dela sina funderingar och utmaningar har varit så givande!

Skönt tempo där vi verkligen fick tid till reflektion och frågeställningar längs vägen. Malin som coach är inlyssnande och samtidigt delar hon generöst med sig av sin egen resa och sina egna erfarenheter under hela programmet.

Programmet passar extra bra till dig som på något sätt redan kommit i kontakt med personlig utveckling, som behöver en riktig nystart eller bli påmind om vad du behöver för att och som vill ta nästa steg i ditt liv

Marie Thorslund
Business Area Manager,  - KIMM, Delägare - 4good

Ett program för att starta eller fortsätta en resa för att nå sin fulla potential. 

Ett litet omtag av livet och livskvaliteten helt enkelt. Detta är något som alla borde unna sig under olika perioder av livets skeden.

Jeanette Arvidsson
Tidigare VD, - Paradigm Brand Consultancy

Delbetalning

5.800 kr

5.800 x 3 mån, SEK exkl moms 


  •  12 live sessions (digitalt), 1,5 h
  • Hot Seat - Coaching
  • Exklusiv MasterMind Grupp
  • PDF:er med hemuppgifter 

Engångsbetalning

15.000 kr 

Engångsbetalning, SEK exkl moms


  • 12 live sessions (digitalt) 1,5 h
  • Hot Seat - Coaching
  • Exklusiv MasterMind Grupp
  • PDF:er med hemuppgifter